Shockwave

Shockwave therapie en echografie centrum voor gezondheid Knooppunt Baarlo

Extracorporale shockwave therapie (ESWT) en echografie bij Knooppunt Baarlo wordt beoordeeld als een van de meest innoverende en effectieve ontwikkelingen in de recente behandeling van chronische pijn en het doel om pijnvrij te bewegen. In tegenstelling tot traditionele behandelingsmethodes kan bij shockwave therapie de oorzaak van de chronische pijn direct worden bestreden, zonder medicatie of chirurgie. Shockwave therapie bij Knooppunt Baarlo gaat voor een toekomst zonder chronische pijn. Een toekomst die pijnvrij is.

Pijnvrij

Shockwave therapie en echografie zijn bij Knooppunt Baarlo onlosmakelijk met elkaar verbonden. Echografie lokaliseert de bron van de chronische pijn. Door de diverse aandoeningen die de chronische pijn veroorzaken via echografie op te sporen kan de shockwave therapeut van Knooppunt Baarlo duidelijk het letsel in beeld brengen om het vervolgens via shockwave therapie bloot te stellen aan korte shockwave-impulsen. Pijnvrij bewegen dus. De hoog energetische geluidsgolven hebben een gunstig effect op de chronische pijn en op het herstel van de beschadigde pees of weefsel. Pijnvrij bewegen is het resultaat. Shockwave therapie en echografie is een veilige en wereldwijd toegepaste behandelmethode en wordt bij knooppunt Baarlo al vele jaren gebruikt bij onder meer klachten of chronische pijn aan schouder, elleboog, de hiel, de voet en de pezen. Shockwave therapie bij Knooppunt Baarlo laat de client snel herstellen van chronische pijn en weer pijnvrij bewegen.

“De combinatie van radiale shockwave therapie en gefocuseerde shockwave therapie bij Knooppunt Baarlo is de absolute top van veelzijdigheid en doeltreffendheid. De combinatie maakt het verschil en zorgt voor een positief therapie-effect op dieper gelegen structuren.”

Richard Faassen, shockwave therapeut

Wij bellen u terug!