Psychologie

Eerstelijns Psychologie bij centrum voor gezondheid Knooppunt Baarlo

Tijdelijk of langdurig worstelen met psychische problemen kan iedereen overkomen. Soms komen mensen er zelf niet uit. Bij centrum voor gezondheid Knooppunt Baarlo kunt u terecht bij de eerstelijns psycholoog (ELP). De psycholoog van centrum voor gezondheid Knooppunt Baarlo weet uitstekend hoe cliënten met een psychische probleem zoals depressie, somberheid, angst,  een relatieprobleem, overspannenheid of rouwverwerking te helpen. Iedereen is welkom bij de eerstelijns psycholoog van centrum voor gezondheid Knooppunt Baarlo. De meeste mensen die zich aanmelden bij de psycholoog functioneren over het algemeen uitstekend, maar lopen tijdelijk op één of twee terreinen in hun leven vast.

Eerstelijns psycholoog

De psycholoog bij centrum voor gezondheid Knooppunt Baarlo is werkzaam bij Buro van Roosmalen. Voor een aanmelding heeft u altijd een verwijsbrief van een (huis)arts nodig.  Het vertrekpunt bij de eerstelijns psycholoog bij Knooppunt Baarlo is uw vraag of klacht. Belangrijker echter is de vormgeving van het doel van de behandeling én het vinden van de kwaliteiten die de cliënt nodig heeft om het doel te bereiken.

Buro van Roosmalen is een erkende en HKZ gecertificeerde indtelling voor psychologische hulp en geestelijke gezondheidszorg. Gastvrijheid en een persoonlijke benadering staan bij hen voorop.

"Samen aan de slag om te werken aan verandering"

Wij bellen u terug!