Podologie

Podologie bij centrum voor gezondheid Knooppunt Baarlo?

Veel mensen hebben voetklachten, zoals hielpijn of voorvoetpijn, bewegingsklachten en houdingsklachten zonder te weten wat de oorzaak hiervan is. Ook veel klachten aan enkel, knie, heup, rug of nek kunnen in verband worden gebracht met problemen in de voet. Podologie  bij centrum voor gezondheid Knooppunt Baarlo kan voetklachten, bewegingsklachten en houdingsklachten beperken en in veel gevallen zelfs helemaal oplossen.

Voetklachten, bewegingsklachten, houdingsklachten

De registerpodoloog van centrum voor gezondheid Knooppunt Baarlo is specialist in de podologie en is gespecialiseerd in de voet in relatie tot het gehele ‘bewegingsapparaat’ van de cliënt. Podologie bestaat uit deskundig advies en begeleiding, indien noodzakelijk in combinatie met een podologische zool of een ander hulpmiddel voor de voet om zo voetklachten, bewegingsklachten en houdingsklachten te verhelpen. Zo kan een verbeterde houding en comfort voor de voet of voeten en andere lichaamsdelen worden verwezenlijkt. Centrum voor gezondheid Knooppunt Baarlo streeft ernaar om de cliënt zo snel en goed mogelijk van voetklachten, houdingsklachten en bewegingsklachten af te helpen door het gangbeeld, de statiek, de mobiliteit en de algemene levenskwaliteit te verbeteren.

“Bij ons werk staat maar één ding voorop. te verwijzen naar een medisch specialist of een voetverzorger. Het moet werken in de praktijk!”

John Pannekoek, register-podoloog

Wij bellen u terug!