Over ons

Missie centrum voor gezondheid Knooppunt Baarlo

Bij Knooppunt Baarlo, centrum voor gezondheid, kunt u terecht als uw lichaam even niet meewerkt. U kunt klachten laten verhelpen maar u bent uiteraard ook van harte welkom om juist klachten te voorkomen. Centrum voor gezondheid Knooppunt Baarlo heeft als missie om kwalitatief hoogstaande zorg op (fysio-)therapeutische basis aan te bieden aan cliënten uit de regio’s Peel en Maas en Venlo. Snelle, effectieve en adequate aandacht. Dat is de missie van centrum voor gezondheid Knooppunt Baarlo

Missie

Alle therapeuten en specialisten van centrum voor gezondheid Knooppunt Baarlo wisselen regelmatig onderling vakkennis uit en stimuleren en ondersteunen elkaar. Dat is ook een onderdeel van de missie van centrum voor gezondheid Knooppunt Baarlo en daar profiteren alle clienten uit de regio Peel en Maas en Venlo van. Zo kunnen alle cliënten uit Peel en Maas of Venlo optimaal worden bediend op het gebied van orthopedische en actieve revalidatie. Een missie waarin de beste therapeutische zorg op maat aangeboden aan alle bewoners van de gemeente Peel en Maas en Venlo. Laagdrempelige (fysio-) therapeutische zorg met een hoge servicegraad! Deze missie is niet alleen bestemd voor clienten uit Venlo en Peel en Maas maar voor iedereen uit de regio Noord-Limburg en Oost-Brabant.

Visie centrum voor gezondheid Knooppunt Baarlo

Centrum voor gezondheid Knooppunt Baarlo werkt vanuit het biopsychosociale model voor cliënten woonachtig in de regio Peel en Maas en Venlo. In de visie van centrum voor gezondheid Knooppunt Baarlo betekent dat lichamelijke, psychische en sociale factoren de basis vormen van klachten of blessures. Door actief in te zetten op preventieve, curatieve en arbo-gerelateerde zorg en behandelingen is centrum voor gezondheid Knooppunt Baarlo hét toonaangevende en multidisciplinaire centrum voor de regio Peel en Maas en Venlo geworden.

Visie

De medewerkers van Knooppunt Baarlo hebben een heldere visie voor ogen: concentreren op herstel van de bewegende functies van het menselijke lichaam, dan wel het voorkomen of vertragen van achteruitgang daarvan. Integriteit, klantgerichtheid, professionaliteit, passie en resultaatgerichtheid zijn binnen deze visie de kernwaarden bij Knooppunt Baarlo voor clienten afkomstig uit Noord-Limburg (Peel en Maas, Venlo). Ook steeds meer clienten van buiten Venlo en Peel en Maas weten de weg te vinden naar centrum voor gezondheid Knooppunt Baarlo.