Osteopathie

Osteopathie centrum voor gezondheid Knooppunt Baarlo

De osteopaat van centrum voor gezondheid Knooppunt Baarlo gaat uit van de osteopathie gedachte dat het menselijk lichaam bestaat uit verschillende systemen die elkaar in evenwicht houden. AIs de balans echter wordt verstoord dan kunnen o.a. chronische rugpijn, nekpijn, hoofdpijn of buikklachten optreden. De osteopaat van centrum voor gezondheid Knooppunt Baarlo helpt door middel van osteopathie het lichaam te herstellen en gaat op zoek naar het orgaan dat aan de bron staat van de chronische rugpijn, nekpijn, hoofdpijn of buikklachten. Osteopathie bij centrum voor gezondheid Knooppunt Baarlo is voor volwassenen maar de osteopaat behandelt ook kinderen en huilbaby’s of baby’s met een voorkeurshouding of darmproblemen.

Rugpijn, nekpijn, hoofdpijn, buikklachten

Osteopathie bij centrum voor gezondheid Knooppunt Baarlo heeft als doel om de gezondheid te bevorderen. De osteopaat beoordeelt de klacht en gaat op zoek naar de lichamelijke disbalans is. Osteopathie kan zo hulp bieden bij rugpijn, nekpijn, hoofdpijn, buikklachten. De osteopaat van centrum voor gezondheid Knooppunt Baarlo biedt naast het verminderen van chronische rugpijn, nekpijn, hoofdpijn en buikklachten ook een oplossing voor diverse andere pijnen en klachten. De osteopaat van centrum voor gezondheid Knooppunt Baarlo werkt slechts met zijn handen en gebruikt geen apparatuur of medicijnen. Osteopathie maakt los wat los dient te zitten en de osteopaat doet dit met zachte handgrepen. Rugpijn, nekpijn, hoofdpijn, buikklachten en andere pijnen worden door de osteopaat met zachte technieken behandeld.

“De osteopaat werkt slechts met zijn handen en gebruikt geen apparatuur of medicijnen. Met zijn handen kan hij het beste voelen wat hij doet. Hij maakt los wat los dient te zitten en doet dit met zachte handgrepen.”

Matthieu Janssen, Osteopaat DO-MRO, geregistreerd bij NRO-NVO

Wij bellen u terug!