Huidtherapie

Huidtherapie centrum voor gezondheid Knooppunt Baarlo

Huidtherapie bij centrum voor gezondheid Knooppunt Baarlo is gericht op patiënten met huidklachten en met een zieke of beschadigde huid. De huidtherapeut gaat na een verwijzing van huisarts of specialist samen met de cliënt op zoek naar oplossingen voor optredende problemen van de huid of huidklachten. Door middel van oedeemtherapie/lymfdrainage, littekentherapie, camouflagetherapie, laserontharing bij overbeharing en huidtherapie kunnen huidklachten worden behandeld of voorkomen. De mogelijkheden om huidklachten via huidtherapie te behandelen zijn bij centrum voor gezondheid Knooppunt Baarlo de volgende:

  • Oedeemtherapie
  • Littekentherapie
  • laserontharing bij overbeharing
  • acne-therapie
  • Pigmentstoornissen
  • Couperose
  • Vaatproblematiek

Huidtherapie

Door middel van een anamnese of huidtherapeutisch onderzoek komt de huidtherapeut van centrum voor gezondheid Knooppunt Baarlo tot een passend behandelplan om zo zieke of beschadigde huid of huidklachten door middel van huidtherapie weer op adequate wijze terug te brengen naar een zo gezond mogelijk niveau. Een probleem van de huid heeft, los van het lichamelijke ongemak, ook weerslag op het zelfbeeld en het sociale leven. Dankzij huidtherapie bij centrum voor gezondheid Knooppunt Baarlo kan de cliënt beter omgaan met een aandoening van de huid in het leven van alledag. Huidtherapie kan het algemene leven aanzienlijk veraangenamen.

“Tijdens het eerste consult al kunt u erop vertrouwen dat de huidtherapeut van Knooppunt Baarlo u een gedegen en weloverwogen behandeladvies en persoonlijk behandelplan geeft. Ongeacht de wens of vraag van u als cliënt, komen wij u graag tegemoet!”

Loes Janssen, huidtherapeute

Wij bellen u terug!