Ervaringen

"Ik merkte al gelijk verbetering"

In de zomer van 2011 heb ik door een val partij met de mountainbike een breuk in mijn hand opgelopen. Toen ik daarvan weer hersteld was en ik weer wedstrijden ging rijden kreeg ik veel last van mijn rug. De rugpijn werd tijdens wedstrijden steeds heviger.
Na een paar weken ben ik op een maandagavond naar het sporters spreekuur gegaan bij knooppunt Baarlo. De eerste week kreeg ik oefeningen mee voor thuis. Ik merkte al gelijk verbetering maar het was nog niet optimaal.
In de 2e week gingen we dry needling proberen. Al na een dag merkte ik het verschil. Het voelde week na week beter en nu kan ik weer zonder pijn in de rug mountainbiken.

Noud Nijssen - Baarlo
December 2011

"Ik hoef nu minder te spuiten"

 

Ik heb het programma Diabetes Mellitus Type 2 gevolgd, omdat ik wat minder insuline wilde spuiten en een betere conditie wilde krijgen.Ik had een slechte conditie toen ik begon: mijn spieren waren als pudding en op de loopband slenterde ik.Ik heb het hele programma doorgelopen en het was soms wel zwaar maar ik heb het volgehouden. In december 2008 ben ik begonnen en mijn conditie is goed vooruit gegaan. Juni 2009 was de cursus afgelopen. Maar nu, 9 november 2010, sport ik nog elke week een uur. En ik wil het niet meer missen!
Het is en was een leuke ervaring. Altijd doen dus. Ik hoef nu wat minder te spuiten, mijn gewicht blijft op peil en de suikerspiegel blijft goed, als je maar in beweging blijft. En de fysiotherapeuten hebben ons er goed door geholpen! Bravo!!

Gonnie Simon-Broere - Helden
November 2010



"Zo nodig kies ik weer voor Knooppunt Baarlo"

 

Ik was gevallen en bleef last houden van mijn rug en ben doorgestuurd voor manuele therapie. Ik kon zelf kiezen en heb op advies van mijn man gekozen voor Knooppunt Baarlo. De ontvangst was erg vriendelijk en aangezien ik manuele therapie nodig had, kon ik terecht bij Richard. Nu na maanden ben ik nog steeds tevreden. Je wordt goed begeleid en kunt met alles bij hun terecht. En ook alle toestellen die nodig zijn voor iedereen, zijn aanwezig.
Het is een geweldig team en je voelde je er op je gemak. Dat helpt ook bij de genezing. Ik ga altijd voldaan weg en het gaat altijd een stuk beter. Eens is het weer goed. En zo nodig zou ik weer voor Knooppunt Baarlo kiezen.

Mevrouw Keunen - Baarlo
Maart 2010




"Ik ben minder moe"

 

In Juni 2008 werd bij mij borstkanker geconstateerd, tevens diabetes II. Na diverse behandelingen besloot ik in februari 2009 iets te zoeken om meer te bewegen. In de krant stond een advertentie van Knooppunt: “Bewegen voor Diabetici”. Op naar Knooppunt om iets aan mijn conditie te doen. Wat was het nodig, lopen op de loopband… een verschrikking. We zijn nu 1½jaar verder. Ik weet dat ik 2 keer in de week sporten nodig heb. De loopband is minder verschrikkelijk, ben minder stijf en minder moe.
Ik denk dat ze me bij Knooppunt voorlopig nog niet kwijt zijn.

Margriet Bos
November 2010



"Ik voel me fit"

 

Mijn eerste kennismaking met Knooppunt was in oktober 2010 vanwege lage rugklachten. De eerste paar keer massage en oefeningen en daarna alleen nog maar oefeningen 2x per week. De fietstest gedaan en daaruit bleek dat ik gestart ben op niveau 2, dus in niet zo'n goede conditie. In maart 2011 weer een fietstest gedaan en daaruit bleek dat mijn conditie was verbeterd naar niveau 4.
Vanwege de verbouwing bij Knooppunt werden wij als leden in de gelegenheid gesteld om in de maanden juli en augustus onbeperkt te komen sporten, dus daar heb ik na mijn vakantie ook gebruik van gemaakt.
Op 2 dagen na ben ik iedere dag in augustus gaan sporten en afgelopen week heb ik weer een fietstest gedaan met een mooi resultaat, het niveau is nu 7!!
Ik voel me fit en heb een betere conditie.

Annemie van Bergen
September 2011

Wij bellen u terug!